misiak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam, zainstalowałem nowego Windowsa 7 i mam problem z zainstalowaniem sterowników do płyty głównej, a dokładnie do dźwięku. Co mam zrobić? A płytę gł. mam Asus p5b Czekam na szybką odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Napisz tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Co to za problem. Spróbował bym sterowników od Visty. Masz temat od Windows 7, tam pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Spróbowałem sterowniki od Visty i poszło. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...