DrHouse Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Prosze o odpowiedz na jedno małe pytanie :) moj laptop to nowosc mam na nim viste a wolał bym XP tylko ze na stronie producenta nie ma sterów do lapka dla systemu XP dzwonilem do pomocy technicznej i powiedzieli mi to co przeczytalem na stronie ze tylko dla visty sa sterowniki co powinienem zrobic i gdzie powinienem szukać sterów dla mojego lapka (płyty ze sterami tylko pod viste) i czy powinienem przeinstalowywać system i jeszcze pytanie z innej beczki czy dobrym rozwiązaniem jest gdy podczas pracy w domu na laptopie podłaczonym do produ na czas jego używania wyciagam baterie (bo nie bede czesto go zabierał ze sobą ) tak ze by jej szybko nie zniszczyc ??? Edytowane 23 Lutego 2009 przez DrHouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Po sposobie zadawania przez ciebie pytań dochodzę do wniosku: zostaw jak jest nic nie ruszaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrHouse Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 przepraszam za jakosc zadanego pytania nie jestem polakiem i pisze jak umiem i mysle ze wiadomo o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 baterię przechowujemy w chłodnym miejscu naładowaną w 40% - co jakiś czas(np 2 misiące) trzeba ją trochę(przez tydzień) poużywać "narząd nieużywany zanika";) nostalgia i sentyment to ludzkie cechy, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy - i tak jest z XP - jego era dobiegła końca - w większości nowych laptopów i nikt Ci nie wyczaruje... trzeba było myśleć przed zakupem... czasem można próbować coś sklecić od producentów podzespołów ale jak powiedział poprzednik - zostaw jak jest - przyzwyczaisz się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrHouse Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 A prosil bym o odpowiedz na jeszcze jedno pytnie a mianowicie o HDMI dzwonilem do serwisu FUJITSU SIEMENS ale nie pomogli , mianowicie mam w laptopie wejscie HDMI i w TV tez podlaczam laptopa przez HDMI z TV i nic sie nie dzieje czy powinienem zainstalowac jakies oprogramowanie czy moze jakies ustawienia nie umiem sobie z tym poradzic prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 i nic się nie stanie - musisz przełączyć się na wyświetlacz zewnętrzny - pierwszy sposób FN + któryś przycisk Funkcyjny(tam gdzie masz narysowany monitorek F2/F4...) lub wejść klikając prawym na pulpicie (jeżeli jest to wersja z Radeonem) w ATI Catalyst control center lub po prostu w ustawienia karty graficznej i wykrć dodatkowy wyświetlacz a następnie się na niego przełączyć ;) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...