naruto Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam grając sobie w grę, komputer sie nagle zawiesil, gdy go zresetowalem nie chcial juz sie właczyć, komputer tak od 2 tygodni sie zawieszal. Gdy go chciałem uruchomić to na początku 3 razy pik pik pik i 5 sekund przerwy i znowu to samo. Teraz gdy go właczam to tylko raz pika, moze 2 i sie wyłacza. Mówie z góry ze zasilacz mam dobry i pamięci ram bo sprawdzałem u kolegi, dyski też. Biosa także resetowałem. Mysle że może to być wina płyty głownej, ale ja tylko tak sie domyślam Proszę o pomoc, może ktoś wie oco koman ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Sprawdziłeś grafike? Jaki zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 a sprawdzales temperature?? moze proc sie grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Objawy typowe dla awarii płyty głównej. Kiedyś miałem to samo. Napisz coś więcej o zestawie( płyta ,proc, grafika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...