hugoo Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Dzisiaj przekładałem w moim kompie kartę graficzną. Po włączeniu komputera nastąpił denerwujący problem z dźwiękiem. Mianowicie gdy słucham muzyki słyszę wszystko na pierwszym planie, a wokal na drugim, przez co słychać go bardzo słabo. Niektóre dźwięki też brzmią tak jakby inaczej, przyciszone. Gdy poruszyłem kablem było wszystko ok, ale nie mam zamiaru trzymać kabla, aby było wszystko ok z dźwiękiem. Jednak i po chwili nawat poruszanie kablem nie pomogło. Co to może być? Dodam, że 1,5 roku temu również grzebałem w kompie i po włączeniu miałem taki sam problem, tylko że z drugim portem dźwięku, po krótkim czasie przestał on działać (chodzi o ten na górze, chyba od płyty głównej, ten z którym ja mam problem jest na dole obudowy i pochodzi chyba od karty dźwiękowej). Dodam, że jestem totalnie zielony w sprawach audio. Co jest przyczyną tego problemu i jak go rozwiązać? Moja karta dźwiękowa to Creative Live! 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...