LittlePaulie Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam! Wczoraj zauwazylem, ze program uTorrent nie chce sie w ogole wlaczyc (po kliknięciu na ikonę programu, przez sekunde dysk twardy "mysli" a pozniej nic sie nie dzieje, tak jakbym w ogole nic nie chcial uruchomic) wiec przeinstalowalem go, ale po ponownym uruchomieniu kompa ponownie przestal sie wlaczac i co gorsze program instalacyjny tez juz przestal sie uruchamiac... Postanowilem sprawdzic takze pozostale zainstalowane programy i znalazlo sie kilka z podobnymi objawami a byly to: Everest, Daemon tools, total commander, wise registry cleaner i wise disc cleaner. Pozostale kilkanascie programow dziala tak jak dzialalo przedtem, czyli bez zadnego problemu. O ile dobrze pamietam to nie robilem wczoraj nic specjalnego na kompie, poza zainstalowaniem NetCut'a, ale watpie zeby to mialoby miec jakikolwiek wplyw na stan rzeczy. Tak wiec moje pytanie brzmi, czy ktos mial moze podobny problem i jak sobie z tym poradzil? pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 załapałeś jakiś syf (na viruta mi to wygląda) przeskanuj dobrym antywirem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePaulie Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 miales racje, wirus o nazwie w32.jeefo.a zainfekowal mojego kompa :/ ale juz sie go pozbylem, mam nadzieje, ze permanentnie ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...