Ruud10 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Witam! Na ogół nie gram w gry jak najęty! Ale lubię jedną gierkę, która nazywa się FIFA 09 (symulator gry w piłkę nożną). Chciałbym zapytać Was czy gdy będę grał sobie przez tą grę ie zniszczy mi się klawiatura w laptopie (ASUS)? Jakby ktoś nie wiedział to w tej grze steruje się (W, A, S, D, STRZAŁKI). A więc pytanie brzmi: - Czy nie zniszczy mi się przez to klawiatura laptopowa (chodzi mi o zniszczenia typu wyskoczenie klawiszy, lub przestanie działania szczególnie strzałek) ? Proszę o odpowiedź w tym temacie lub na e-mail (ruud125@interia.pl) Edytowane 25 Lutego 2009 przez Ruud10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Może się zniszczyć tak samo jak w klawie desktopowej ma to się prawo stać.Jesli byś w ten sposob podchodził,to nie mógł byś używać samochodu bo Ci sie może zderzak zniszczyć(wypadek) lub nosić swoje ulubione jeansy bo też mogą się zniszczyć.No ale jak Cię to tak bardzo nie pokoi to sobie kup klawę zewnętrzną za 20zł z Geanta albo innej Biedronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruud10 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Może się zniszczyć tak samo jak w klawie desktopowej ma to się prawo stać.Jesli byś w ten sposob podchodził,to nie mógł byś używać samochodu bo Ci sie może zderzak zniszczyć(wypadek) lub nosić swoje ulubione jeansy bo też mogą się zniszczyć.No ale jak Cię to tak bardzo nie pokoi to sobie kup klawę zewnętrzną za 20zł z Geanta albo innej Biedronki. W sumie masz rację... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...