Skocz do zawartości
Ruud10

Granie Na Laptopie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na ogół nie gram w gry jak najęty! Ale lubię jedną gierkę, która nazywa się FIFA 09 (symulator gry w piłkę nożną). Chciałbym zapytać Was czy gdy będę grał sobie przez tą grę ie zniszczy mi się klawiatura w laptopie (ASUS)? Jakby ktoś nie wiedział to w tej grze steruje się (W, A, S, D, STRZAŁKI). A więc pytanie brzmi:

- Czy nie zniszczy mi się przez to klawiatura laptopowa (chodzi mi o zniszczenia typu wyskoczenie klawiszy, lub przestanie działania szczególnie strzałek) ?

Proszę o odpowiedź w tym temacie lub na e-mail (ruud125@interia.pl)

Edytowane przez Ruud10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się zniszczyć tak samo jak w klawie desktopowej ma to się prawo stać.Jesli byś w ten sposob podchodził,to nie mógł byś używać samochodu bo Ci sie może zderzak zniszczyć(wypadek) lub nosić swoje ulubione jeansy bo też mogą się zniszczyć.No ale jak Cię to tak bardzo nie pokoi to sobie kup klawę zewnętrzną za 20zł z Geanta albo innej Biedronki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się zniszczyć tak samo jak w klawie desktopowej ma to się prawo stać.Jesli byś w ten sposob podchodził,to nie mógł byś używać samochodu bo Ci sie może zderzak zniszczyć(wypadek) lub nosić swoje ulubione jeansy bo też mogą się zniszczyć.No ale jak Cię to tak bardzo nie pokoi to sobie kup klawę zewnętrzną za 20zł z Geanta albo innej Biedronki.

W sumie masz rację...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi