szczurek Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich mam mały problem złożyłem nowego kompa : Płyta Gigabyte EP45-DS3R ,Procesor Intel core 2 Duo E8400 3GHz 6MB FSB 1333 Dysk SATA 300GB Grafika radeon HD 4850 ram kingstone 2x 1024 ddr2.Problem jest taki próbuje zainstalować windowsa XP professional ,Home edition, Viste a problem jest zawsze taki sam.Po wybraniu pratycji na ktorej chce zainstalować windowsa po zformatowaniu jej wgrywa sobie pliki i jest Pierwszy restart kompa puzniej wszystko wygląda dobrze dopuki nie zacznie instalować sprzętu, na kazdym windowsie którego próbowałem zainstalowac zawiesza się w tym samym miejscu instalacja sprzętu i zawsze jest to 37 minut do zakończenia instalacji systemu windows.Szukałem w googlach coś na ten temat ale nic interesującego nie znalazłem może zle szukałem Jak by ktos coś wiedział więcej na ten temat z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Spróbuj wyłączyć zbędne urządzenia w biosie i wtedy próbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Albo któraś kość RAM'u kucnęła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczurek Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Miodnyj maiał racje jedna kostka ramu się posypała.Na tej drugiej wszystko ruszyło bez problemu.Wielkie dzięki.Temat do zamknięcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...