Skocz do zawartości
ulu

Laptop Dla Kobiety - 3500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

To mój pierwszy post na forum. Od jakiegoś czasu szukam dla siebie laptopa i polecono mi to forum.

Laptop ma być przede wszystkim lekki, abym mogła go bez problemu codziennie nosić.

Matryca chyba w okolicach 12'-13'. Będzie używany do internetu, programów biurowych, photoshopa.

P.s. Dodam że wygląd ma dla mnie dość spore znaczenie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze jakieś dell xps m1330 wiem że była jakaś linia studio xps 1340 w skórze. może ci się spodoba.

od czasu doczasu mozna też wyrawać jakiegoś MacBooka w przyzwoitej cenie.

ewentualnie jeszcze sony vaio seria TZ ale to już raczej droższa sprawa.

Edytowane przez R4dziK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dell, szczególnie w czerni jest śliczniutki :)

MacBook jest za biały jak dla mnie.

Ten Sony to też ciekawa propozycja, ale boję się matryca będzie za mało i nie będę zbyt wiele widziała.

A z 12' znajdzie się coś ciekawego, jeśli będzie trzeba to się dorzuci tych kilka zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem swego czasu czarnego (Tuxedo black jeśli mnie pamięc nie myli) XPS M1330 i jeśli chodzi o wykonanie to powala (a dotyk aluminiumiowej obudowy to juz wogóle nie ma porównania - laptopy typu Asus, HP się chowają)

Edytowane przez romek-o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzuć jeszcze okiem na Lenovo IdeaPad serii U Sprawdz tam zwałaszcza galerie. Znajomy kupił nie dawno IdeaPad Y530 ( to 15" calowy odpowiednik tego z linka) i jest bardzo zadowolony.

Co do tego Della o ktorym pisałem wyżej to śmiało moge polecić. Sam mam m1530 (15" odpowiednik m1330).

Pozatym raczej nie polecam mniejszym niż te 13" jezeli chcesz robić coś poza przegladaniem netu. Raz, że to mało wygodne, dwa te mniejsze notebooki sa słabsze i trzy jak naprawde chcesz coś dobrego poniżej 13" to 3,5k to troche mało.

Jeśli się jednak upierasz to może Dell XPS m1210.

Myślałaś już gdzie chcesz kupić? Allegro, sklep internetowy czy raczej tradycyjnie?

Edytowane przez R4dziK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie rację, 12 jest trochę za mała. Pooglądałam sobie trochę laptopów i mój wybór padł na polecanego przez was: Dell'a xps m1330.

Co do zakupu to myślę że przez jakiś sklep internetowy kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi