mawi91 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Witam mam okazję kupić nową ze sklepu Toshibę L300 Satelite o następujących parametrach : Intel Celeron M 560 matryca 15,4'' WXGA Trubrite pamięć RAM 2GB dysk twardy 160Gb nagrywarka DVD super multi... wifi , wbudowana kamera + windows vista home premium a to wszystko za 1229zł, laptop ma być do przeglądania internetu, oglądania filmów, pisania, prostej obróbki zdjęć typu gimp czy prostych gierek ( Counter Strike głównie ). Jak to wygląda waszym zdaniem? Czy warto? Jak one się spisują i czy można np. rozbudować ram itp. Za odpowiedzi bardzo dziękuję. :D Mogę jeszcze dopłacić do czegoś takiego http://www.euro.com.pl/laptopy-notebooki/d...inux.bhtml#opis nie wiem czy warto czy nie ? Podobno Toshiba lepsza Edytowane 28 Lutego 2009 przez mawi91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Toshiba zdecydowanie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...