zolw223 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów...Jest to mój pierwszy temat na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość:) Moje pytanie dotyczy zasilacza Amacrox Warrior o mocy 460W(szczytowa 500W). Posiada on jedną wtyczkę PCI-E 6-pin. Jeśli dokupię dodatkowy kabel zasilający(np. http://allegro.pl/item560626151_kabel_zasi...ej_adapter.html ), to mój zasilacz pociągnie kartę HD4870? Do tej pory ciągnie HD3870 oraz C2D E6750 bez problemów. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. ------------------------------------------------------------------------------------- Dziękuję wszystkim za szybką odpowiedź. Oczywiście czytałem przyklejony temat z tego działu(o wyborze zasilacza), ale wolałem się upewnić- w specyfikacji karty producent podaje zasilacz 500W jako "recommended" :)...Jeszcze raz dziękuję. Edytowane 2 Marca 2009 przez zolw223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 W zasadzie, to nie widzę żadnych przeciw wskazań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ja również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ja też nie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...