beavisek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam! Ostattnio ratowałem dane z dysku kumpla używając Get Data back i easy recovery i wszystko sie powiodło ale zostaly u mnie jakies pliki typu krzaczki i nie moge ich za cholere usunąć. POd czy m to zzrobić i jak? Mam zapachane wszystkie dyski i nie moge zrobic foramata. Ratunku bo sie zapycham :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 sprobuj NC bezposrednio pod dosem (nie pod trybem ms-dos!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 sprobuj NC bezposrednio pod dosem (nie pod trybem ms-dos!!) Też bym tak zrobił... :arrow: Ale jeśli i to nie pomoże to spróbuj Norton Disk Doctor (musi pomóc) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...