McBenner Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zainstalowalem drukarke z plyty dolaczonej z drukarka i niby wszystko jest ok. Jednak nie do konca poniewaz za kazdym razem jak uruchamiam komputer to windows na nowo odnajduje drukarke (chce instalowac jej sterowniki), ktore de facto jest juz zainstalowana. Macie jakies rady na taka przypadlosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jak masz ja z kompem polaczona LPT, USB1.1 czy USB2.0 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a masz sterowniki od usb zainstalowane??? ja tak mialem jak nie zainstalowalem, mam tez xp i ta sama drukarke zainstalowalem standardowe z bazy danych xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a ja tak mialem jak wlozylem do kompa cdrw liteona. nic nie pomagalo. postawilem system i bylo OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Odinstaluj drukarkę przez dodaj usuń programy. Włącz kompa i dopiero jak znajdzie drukarkę to wskaż mu miejsce ze sterownikami (CD), powinno pomóc. Ty na pewno najpierw zainstalowałeś drukarkę a następnie zrobiłeś reztart i ją włączyłeś, niekiedy robią się takie szopki. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...