cwieq Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Witam otóż mam pewien problem laptop ma przebicia w czasie gdy jest podłączony do sieci i kopie od spodu w ręce , w czasie pracy na baterie coś takiego nie występuje , jak myślicie co to może być ? laptopa kupiłem w komputroniku http://www.komputronik.pl/Notebooki/HP_673...y,id,59184,s,1/ mam na niego gwarancje .Drugie pytanie to czy laptop musi zostać oddany na gwarancje tak jak został zakupiony czyli bez żadnego systemu operacyjnego ? z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) laptop powinien być oddany bez bez systemu jeżeli nie masz na nim naklejonej licencji - chyba,że to linux. Jeżeli będą chcieli go wymienić na inny to i tak wszystko przepadnie - więc proponuję format. W HP można również oddawać na serwis bez dysku w ramach ochrony danych. A jak pojawiło się coś takiego jak przebicie to nie ma co gdybać tylko jak najszybciej serwis - najlepiej z opcją wymiany na inną sztukę; bo albo stracisz zdrowie, albo on i tak szybko padnie, bo elektronika przepięć długo nie wytrzyma Edytowane 3 Marca 2009 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...