adamkpl Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Tak jak w temacie. Uruchamiam wiersz polecenia jako administrator ale dopiero po 10 sekundach pojawia mi się okno. Ktoś zna rozwiązanie mojego problemu lub spotkał sie z czymś podobnym? system mam up-to-date, bez wirusów itd. Edytowane 4 Marca 2009 przez adamkpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Mialem tak, ale po wgraniu SP1 i odchudzeniu vlite, cmd otwiera sie juz normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkpl Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Mialem tak, ale po wgraniu SP1 i odchudzeniu vlite, cmd otwiera sie juz normalnie. No to niewiele mi pomogłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 No coz, zadnej innej pomocy nie otrzymales, a jesli to dla Ciebie nie problem to wgraj SP1, byc moze problem sie rozwiaze. W koncu od tego sa aktualizacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkpl Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Patrz post nr1. "system mam up-to-date, bez wirusów itd." Co oznacza, że SP1 mam wgrany od "120 lat". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...