afk3rr Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Witam, niedawno zakupiłem nowego grata (PC), i chciałbym aby na moim nowym dysku twardym znalazły się, nie które rzeczy z mojego starego. Na starym dysku mam ten sam system (XP Pro), i dręczy mnie pytanie. Czy jeżeli odłączę swój nowy dysk i podłączę stary to czy reszta podzespołów nie zwariuje? I czy normalnie bez problemów będę mógł czytać swój stary dysk twardy? Naprawdę proszę o pomoc bo te dokumenty potrzebne są mi jak najprędzej. Z góry dziękuję. Jak co proszę pytać, jeżeli coś będzie istotne do udzielenia poprawnej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 system powinien sobie podinstalowac sam sterowniki do nowego sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimak Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Czy jeżeli odłączę swój nowy dysk i podłączę stary to czy reszta podzespołów nie zwariuje? I czy normalnie bez problemów będę mógł czytać swój stary dysk twardy? A po co odłączać nowy, skoro chyba chcesz kopiowac ze starego na nowy ? PO prostu podepnij stary jako drugi dysk i skopiuj co trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Hej Nie widzę nic o typie dysków.. Jeżeli masz IDE, to pamiętaj o odpowiednim ustawieniu zworek w tryb MASTER/SLAVE - stary dysk Master a nowy Slave (przy założeniu że nowego HDD będziesz wkładał pod stary sprzęt). Jak masz Sata, to opcjach głównej ureguluj z którego ma system się uruchamiać.. a tak po za tym, nie powinno być innych kłopotów. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk3rr Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 dzięki już wszystko wporzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...