solmyr Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Oddaje laptopa na naprawę gwarancyjną i pewnie to potrwa z miesiąc. Aby zapobiec zamieszkom w mieszkaniu chciałem jakoś to rozwiązać. Mam jeden wolny monitor lcd, klawiaturę i myszkę. Czy da się uruchomić w taki sposób drugi pulpit, aby funkcjonował z drugą klawiaturą i myszką, czyli prawie jak osoby komputer? Bardzo by mi to ułatwiło życie, bo nie chcę sprowadzać do domu drugiego kompa, bo nie ma no już miejsca ani czasu, a takie coś rozwiązało by mi problem dzielenia się kompem z żoną:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 na 99,9% nie ma takiej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 a linux może cos takie umożliwia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...