smurv Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 jak w temacie szukam sprezyny stalowej takiej jak w linku http://www.angela.pl/index.php?p4713,sprez...m-dlugosc-100mm na waz 16mm zew, angela.pl miala miec taki ale jak sie okazalo przyszla ona z tworzywa a mi zalezy na stali bo chcialem ja pomiedziowac czy ktos wie gdzie takie cos mozna dostac ? wiem ze w ostatecznosci mozna samemu zrobic ale mi sie po prostu nie chce w to bawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 http://www.tubes.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 ale co w zwiazku z tym ? tam nic nie moge znalesc co mnie by interesowalalo chyba slepy jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 ale co w zwiazku z tym ? tam nic nie moge znalesc co mnie by interesowalalo chyba slepy jestem... Chodzilo mu o to, aby poszukac takich zlaczek i juz masz sprezyne. Lecz zasadniczo bym polecil wybor mniejszego rozmiaru wezy i zakupu plastikowych sprezyn o wybranym kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Chodzilo mu o to, aby poszukac takich zlaczek i juz masz sprezyne.Nie chodzilo mu o to... Zreszta widzisz tam gdzies 16mm ? Jakos wiecej niz 12 nie maja... Raczej chodzilo mu o TO Sciagnij sobie pdf i popatrz na pierwsza strone. Maja w wymiarze od 10 do 30mm co 1mm Tylko ze nie jest tam tanio (Tygon na przyklad wychodzil 2 razy drozej niz w qulingu za taki sam...), a do tego: Osłona spiralna wykonana z drutu stalowego przeznaczona do zabezpieczenia węży (kabli) przed ścieraniem, załamywaniem i zagniataniem. Standardowa długość 10 m. Wiec nie wiem czy mniej Ci sprzedadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 No i jedras77 jak zwykle ma racje :D smurv jak czegoś nie widzisz na stronie to zapytaj ja wiem że na bank tam mają takie rzeczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...