nosweratu Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 mój problem wyglada następująco: Moja nagrywarka (samsung SH-203P) nie widzi zapisanych plyt dvd (nawet oryginalnych) po włożeniu plyt ropoznaje je jako czyste gotowe do zapisu Zawartość plyty staje sie widoczna dopiero po usuniecie napedu w menadżeże urządzeń i odświeżeniu listy sprzętu Mój system to windows vista ultimate -(ubuntu na virtualu tez nie widzi tych plyt). Nagrywarka ma najnowszy bios jaki do niej wyszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Zawsze tak sie dzieje po uruchomieniu kompa? Na moje to wina systemu a nie nagrywarki. Zawsze tak Ci sie działo? (mam na myśli np. na starej instalacji windy). Spróbuj usunąć w menadżerze urządzeń cały kanał ide na którym jest naped i zeby windows zainstalował sobie jeszcze raz. Edytowane 6 Marca 2009 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) na xp nie pamietam żeby coś takiego się działo - ale xp miałem krótko (mam tylko HE a viste ultimete akurat dostalem za free) - przetestuje wywalenie ide - chce uniknąć reinstalacji windy w każdym razie dzieki za sugestie Edytowane 6 Marca 2009 przez nosweratu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...