romko Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Pojawiła mi się czarna kreska długości około 1,5 cm na monitorze LCD, w prawym górnym rogu i jak zmieniam pozycję w ustawieniach monitora czyli przesuwam w prawo-lewo lub góra-dół to kreska tak samo się przesuwa. Mam pytanie co mozna z tym zrobic, czy mozna to jakoś usunąc czy juz to pozostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Pojawiła mi się czarna kreska długości około 1,5 cm na monitorze LCD, w prawym górnym rogu i jak zmieniam pozycję w ustawieniach monitora czyli przesuwam w prawo-lewo lub góra-dół to kreska tak samo się przesuwa. Mam pytanie co mozna z tym zrobic, czy mozna to jakoś usunąc czy juz to pozostanie skoro sie przesuwa to czemu twierdzisz ze to wina monitora a nie karty grafiki? W biosie tez widac te kreske? Sprawdz na innym komp. i bedziesz mial 100% pewnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Sprawdź k. grafiki / kabel monitorowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romko Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Dziękuje za informację, sprawdziłem kable i po ponownym włączeniu kreska znikła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...