Dev-o Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) ktora myszka jest najlepsza w cene 100 +/-20 zł? mialem razera diamondbacka w starym kompie i bardzo przywiazalem sie do firmy razer i znalazlem model pro click ktory mi bardzo podoba ale czy macie moze jakies inne typy, najlepiej tez takich niewielkich rozmiarow myszek? aha i przy okazji mam pytanie, czy jest jakas roznica w dzialaniu miedzy myszka na bluetooth i myszka z oryginalnym odbiornikiem? chodzi o dzialanie, czy sa jakies opoznienia itp czyli tak, typy ktore znalazlem: 1. Razer pro click - ok 130zl 2. Logitech V220 - ok 80z; 3. Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 - ok 140zl (ale ta sobie chyba odrazu odpuszcze) Edytowane 7 Marca 2009 przez Dev-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagonek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 A ty chciałeś przewodową? czy bezprzewodową? Z przewodowych i obejmujących twój budżet xx A bezprzewodowych K. Jak te by się nie sprawdzały to ten Razer pro click jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 uzywam nieustannie od 4 lat DiamondBacka wiec krait odpada jako ze jest to prawie taka sama mycha :) w temacie jest o bezprzewodowej myszce i takiej szukam, i prawdopodobnie zdecyduje sie na tego pro clicka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 ze swojej strony poleciłbym bardziej VX revolution, chyba że w ogóle nie uzywasz dodatkowych przycisków myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cejrowski Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 W sumie wszystkie co podałeś są ok ;-D. Ale luknij Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VisionMaster Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Dla mnie lepsza ta: http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=LOG+910-000891 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krupier Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zależy kto co lubi w ręce trzymać :lol2: Ja Notebooka nie używam teraz ale panienka ma ten mały eee i kupiła se taką do tego mysz Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 6000. Choć dla mnie to bez sensu. Przecież tam można po desce palcem jeździć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafi Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja do laptopa nie używam żadnej myszki. Przynajmniej w domu. W firmie mam myszkę, ale nie zawsze z niej korzystam, jakoś się do touchpada przyzwyczaiłam i myszka mnie krępuje;) Z tych co podałeś, to w sumie wszystkie są niezłe, ale wszystko zależy od tego do czego Ci potrzebna, żeby byla wygodna, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Defunes Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jak laptop to po desce jeździć :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kameleon Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Cejrowski ale ta mysz co podałeś Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse to jakieś informacje archiwalne?!!. Chciałem kupić na święta. Gdzie jeszcze tą mysz dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kalachan Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jeżeli to już ten razer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 po pierwsze - jak do laptopa = myszka mobilna, to koniecznie "nano" odbiornik: 1 . klasyczna rolka, 3 przyciski : - Logitech V450 // 119,95 zł z Allegro : All_Net/Ozir_2010 2 . klasyczna rolka, 3 przciski, bardzo przydatne saszetka : - Logitech OEM B605 // 109,95 zł z Allegro : All_Net/Ozir_2010 3 . klasyczna rolka, chyba tylko 2 przyciski - Logitech M305 // 95,00 zł z Allegro : All_Net/Ozir_2010 4. promocyjna cena !, nowy typ rolki (niestety wszystkie topowe modele już ją mają), 2 przyciski główne, 1 u góry i dwa do przeskakiwania <,> przy lewym (to chybiony był troche pomysł), bardzo przydatna saszetka, - Logitech VX nano // za 152,50 zł z Allegro : All_Net/Ozir_2010 w/w VX nano mam juz od sporego czasu, była to pierwsza mysz z nano-odbiornikiem, zakupiona za ok 250zł, obecny jej poprawiony następca kosztuje 300zł, VX nano w dłoni leszy bardzo dobrze, solidne materiały, a po zaprogramowaniu środkowego przycisku na górny lub któryś z wychyleń rolki można obejść nie_klikajacą_rolke. // sklep bardzo pewny. w sumie najniższe ceny w polsce. kupiłem tam juz 4 logitechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 40latek Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Witam! Czy ten temat aktualny? Chciałem się zapytać czy A4TECH Laser mini XL-750MK X7 dobrze działa z laptopem? Czy tylko bezprzewodowe do laptopa raczej brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 działa tak samo z laptopem jak ze stacjonarnym komputerem ... PS. odkopaliście temat sprzed pół roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mnietos Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Może gość lubi wykopaliska ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqua Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 40 dobrze działa. Jak chcesz kupować to możesz brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teofilek Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 To jeszcze zależy jakie lubisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amazon Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Witam! Widzę że o myszce temat ;-D. Czy są do kupienia myszki ale na kablu do netbooków? Widziałem ale tylko bez ogonka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizantyjczyk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Raczej nie ma bez ogonów. Ale uważam że kup sobie zwykłą i będzie ok. Te do laptopów przeważnie są też malutkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...