Lucky_Idiot Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jak w temacie bo sam wlasnie takie cus robie i chetnie uslyszalbym porady innych jak wywolam zdjecia to beda fotki, i opis jak i co robilem narazie tyle infa : chetnie pojemniczek na wode zrobilbym z plexi czy poliweglanu ale w prototypie musi wystarczyc pudelko po lekach bo nie wiem gdzie taka mala ilosc w/w surowca w Kraku kupic, proc testowy Antek 1GHz ) (prosze nie pisac komentarzy w stylu hehe gosciu po co ci to (bo mi sie nudzi) , nie masz szans czy nie warto albo ee zagotuje ci sie woda w akwarium- takie tematy juz byly i nie ma sensu ich powtarzac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 tez zastanawialem sie nad takim rozwiazaniem ale dla celka z chelmem chyba nie warto sie bawic. W twoim przypadku gdy rdzen jast nieosloniety, moze to dac dos duzo wydajnosc. Jedyne co to wlot wody musi byc dokladnie nad rdzeniem, no i przydala by sie z tego co pamietam wydajna papka. Mysle ze jak to dobrze wykonasz to dobru pomysl. Bardzo dobra wydajnosc mniejsze koszty niz blok tak wiec powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ale z celafona przeciez kask mozna zdjac i tez zrobic direct'a .... chcialem takie cos zrobic , ale po prostu mam juz porzadne WC i nie potrzebuje (jak na razie) sie w inne rzeczy bawic - na wakacje robie FC ;) tylko nei wiem jak to jest z wyplukiwaniem jadra , bo wiadomo - trza miec mocna popmke aby jak najszybciej pryskala na jadro , a wiadomo - musi porzadnie ta woda w nie uderzac , wiec jajo po pewnym czasie by sie wyplukalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 No ja bym sie nie odwazyl. Ale czekam na rezultaty. powodzyska! 3mam kciuki :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ale z celafona przeciez kask mozna zdjac i tez zrobic direct'a .... chcialem takie cos zrobic , ale po prostu mam juz porzadne WC i nie potrzebuje (jak na razie) sie w inne rzeczy bawic - na wakacje robie FC ;) tylko nei wiem jak to jest z wyplukiwaniem jadra , bo wiadomo - trza miec mocna popmke aby jak najszybciej pryskala na jadro , a wiadomo - musi porzadnie ta woda w nie uderzac , wiec jajo po pewnym czasie by sie wyplukalo :( Tym akurat nie musialbys sie przejmowac, podejrzewam ze niedoczekalbys sie wyplukania dziury w jaju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...