wistler Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Jak w temacie, prezentacja, którą nasza klasa sama na szybko skręciła. Zbuntowaliśmy się przeciwko jakiejś tam firmie, która kręciła innym klasom (zmiany w koncepcjach and so on) i taki tego efekt. Scenariusz, montaż i kręcenie to moja działka, po raz pierwszy robiłem tyle rzeczy na raz ;] Wszelkie komentarze mile widziane. edit: Temat w sumie do Prezentacji mogłem wrzucić... Edytowane 8 Marca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Szczerze? :) Wstaw wszędzie napisy, bo nie zawsze wszystko słychać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Szczerze? :) Wstaw wszędzie napisy, bo nie zawsze wszystko słychać ;)Po normalnym nagraniu na DVD wszystko jest w miarę ok, ale fakt - nie wiedziałem, że wszyscy będą musieli mówić dużo głośniej. Kamerę dostałem na 3 minuty przed rozpoczęciem nagrywania :) Edytowane 8 Marca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Dosyć przyjemne, fakt te głosy na początku zdecydowanie za cicho, ale później jak na moje uszy jest okej. Zakończenie mogło by być ciekawsze, ale i tak graty za pomysłowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Dosyć przyjemne, fakt te głosy na początku zdecydowanie za cicho, ale później jak na moje uszy jest okej. Zakończenie mogło by być ciekawsze, ale i tak graty za pomysłowość.Ograniczał nas czas ~5 minut, stąd takie zakończenie. Miało być jeszcze ujęcie po "całym dniu pracy", ale nie było jak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 I jest to, czego nie trawiłem całe liceum : "Pani profesor..." Rispekt jak Twoja wychowawczyni ma tego wymarzonego profesora. ;) Zawsze mówiłem per pan/pani a jak byłem naprawdę zły to Pani magister / Panie magistrze , jedynie na per profesor to mówiłem do nauczyciela WFu :lol: bo zabawny był. Co do filmu, widać, że mało w życiu kręciłeś. Jednak nie jest źle. W przyszłości popracuj nad oświetleniem i będzie gitara. :) Ogólnie pozytywnie aczkolwiek, firma raczej zrobiłaby to lepiej jakościowo. Mogę wiedzieć o co poszło ? Przecież to nie jest zbyt kontrowersyjny temat, więc nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 IMHO dobra robota, fakt, napisy by się przydały, scenariusz też całkiem, całkiem. IMO można jeszcze pod koniec filmu każdą osobę z klasy jeszcze raz pokazać z napisami, w formie jakiegoś szybkiego pokazu slajdów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) IMHO dobra robota, fakt, napisy by się przydały, scenariusz też całkiem, całkiem. IMO można jeszcze pod koniec filmu każdą osobę z klasy jeszcze raz pokazać z napisami, w formie jakiegoś szybkiego pokazu slajdów. Według mnie byłoby dosyć upierdliwe. ;) Kwestia gustu. :) - Sory za OT, ale możesz zobaczyć, bo imho pomysł ciekawy. ;) Edytowane 9 Marca 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Co do filmu, widać, że mało w życiu kręciłeś. Jednak nie jest źle. W przyszłości popracuj nad oświetleniem i będzie gitara. :) Ogólnie pozytywnie aczkolwiek, firma raczej zrobiłaby to lepiej jakościowo. Mogę wiedzieć o co poszło ? Przecież to nie jest zbyt kontrowersyjny temat, więc nie rozumiem.Co do oświetlenia - na korytarzach było ciemno, szukałem więc oświetlenia na poszczególnych piętrach. Bez efektów zszedłem w okolice pokoju nauczycielskiego i szukałem przycisku z głównym włącznikiem. Jakież było zdziwienie kilkuset osób, jak dokładnie w połowie lekcji zadzwonił dzwonek ;] Późniejsze komentarze o "zakręconych nauczycielach" - zostaną w pamięci na długo. Widok mnie, stojącego na środku szkolnego korytarza z charakterystyczną kamizelką woźnego na sobie i kamerą w ręce oraz tłumie uczniów, którzy niepewnie zaczęli wychodzić z klas - bezcenne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 wszystko OK, te glosy jedynie za ciche ale takto git :D co to za kawalek kolo 4 minuty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 wszystko OK, te glosy jedynie za ciche ale takto git :D co to za kawalek kolo 4 minuty? Soundtrack z Kill Billa. Czy chodzi o ten wcześniejszy podkład? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 dokladnie to jest piosenka w momencie, kiedy znika napis : '' dostalismy telefon z pewna prosba'' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 dokladnie to jest piosenka w momencie, kiedy znika napis : '' dostalismy telefon z pewna prosba'' :DG-Unit - Poppin' Them Thangs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 meeeeeeeerci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...