Bolbou Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Witam Na jednym dysku mam 2 instalki Xp home, na drugim mam instalke visty X64 Przy uruchamianiu kompa miałem najpierw boot z wyborem systemu - vista albo pozostałe systemy czyli 2 XPki Nagrzebałem coś sobie w dysku i zrobiłem fixboot na C z XPkiem, w wyniku czego zniknął mi boot z vistą... da sie to jakoś przywrócić? w zasadzie to i tak chce tą viste wywalić w cholere.... ale czy jak po prostu wywale viste z dysku, to nie posypią mi sie XPki? czy lepiej przywrócić jakos (jak sie da) boot visty i potem 'odinstalowac' tą viste prosze o pomoc dzięki pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Raczej nie powinno byc problemow ze zwyczajnym wywaleniem visty Ale piszesz ze viste masz na drugim dysku - wiec jak chcesz miec pewnosc to odlacz na chwile ten dysk i sprawdz czy xp beda dzialac ;) Mysle ze nic sie nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolbou Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 ok dzięki pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...