ABI-FOX Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Szukam słuchawek i trafiłem na aukcje http://allegro.pl/item567433299_oryginalne...mp3_box_gw.html 180 osób już kupiło, ale czy na pewno to oryginalne słuchawki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Rok gwarancji i dodatkowe dwie pary zapasowych gumek są. Więc raczej podróbka to to nie jest, cena podejrzanie niska też nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 100% oryginalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gu1u Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Ja kupiłem ten sam model rok temu na Allegro za 20pln. Na początku też miałem wątpliwości czy to nie są podróby, ale jak usłyszałem jak grają to się przekonałem, że są oryginalne. Po roku użytkowania (średni intensywne tj. kilka godzin w tygodniu) nie stwierdziłem oznak zużycia, jedynie gumki trochę straciły swój pierwotny kształt, ale po włożeniu do ucha spełniają swoje zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 raczej sa orginalne ;) mam 2 pary i jedyna roznica jaka zauwazylem to to, ze na moich pudelkach jest blond dziewczyna xD Jak juz kupisz to najlatwiej poznac czy orginal po kablu - orginalny jest wytrzymaly ale jednoczesnie bardzo elastyczny, trudno go zgiac itp. a co ciekawe bardzo latwo je rozplatac - mialem wczesniej sluchawki z marketu za 10zl to po wyciagnieciu z kieszeni trzeba bylo 15min rozplatywac a odkad mam ep-630 (wakacje 2008) wystarczy kilka sekund i juz mamy sluchawki gotowe do dzialania Cena tez podobna byla (chyba 38zl dalem o ile pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Dzięki wszystkim za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) Dzięki wszystkim za odpowiedź :) możne i oryginalne >? ;) warto przeczytać http://forum.cdrinfo.pl/f5/sluchawki-dousz...tml#post1002353 jakis czas temu droga kupna nabylem w saturnie sennheiser'y cx300 aby rozwiac swe i innych watpliwosci zakupilem taki sam model od kolesia na allegro za 32,- +przesylka na sieci jest kilka watkow jak sprawdzic oryginaly - ale nikt nie opisal jak rozroznic je po opakowaniu :mruga: przebarwienia opakowania ktore wyszly na fotkach w rzeczywistosci nie maja miejsca ale roznic jest naprawde duzo miedzy tymi produktami ale jak rozpoznac podrabiane sluchawki bez otwierania pudelka nie majac z czym porownac? - zgrzew nie jest klarowny, widac "zabki" zgrzewarki - blekitna apla z logiem sennheiser na froncie pudelka jest drukowana z kilku kolorow (charakterystyczna 'rozetka') a nie z jednego no i to tyle :] Edytowane 11 Marca 2009 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...