Skocz do zawartości
ABI-FOX

Czy Te Słuchawki Są Oryginalne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłem ten sam model rok temu na Allegro za 20pln. Na początku też miałem wątpliwości czy to nie są podróby, ale jak usłyszałem jak grają to się przekonałem, że są oryginalne. Po roku użytkowania (średni intensywne tj. kilka godzin w tygodniu) nie stwierdziłem oznak zużycia, jedynie gumki trochę straciły swój pierwotny kształt, ale po włożeniu do ucha spełniają swoje zadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej sa orginalne ;) mam 2 pary i jedyna roznica jaka zauwazylem to to, ze na moich pudelkach jest blond dziewczyna xD

Jak juz kupisz to najlatwiej poznac czy orginal po kablu - orginalny jest wytrzymaly ale jednoczesnie bardzo elastyczny, trudno go zgiac itp. a co ciekawe bardzo latwo je rozplatac - mialem wczesniej sluchawki z marketu za 10zl to po wyciagnieciu z kieszeni trzeba bylo 15min rozplatywac a odkad mam ep-630 (wakacje 2008) wystarczy kilka sekund i juz mamy sluchawki gotowe do dzialania

Cena tez podobna byla (chyba 38zl dalem o ile pamietam)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za odpowiedź :)

możne i oryginalne >? ;)

warto przeczytać

http://forum.cdrinfo.pl/f5/sluchawki-dousz...tml#post1002353

jakis czas temu droga kupna nabylem w saturnie sennheiser'y cx300

aby rozwiac swe i innych watpliwosci zakupilem taki sam model od kolesia na allegro za 32,- +przesylka

na sieci jest kilka watkow jak sprawdzic oryginaly - ale nikt nie opisal jak rozroznic je po opakowaniu :mruga:

Dołączona grafika Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika

przebarwienia opakowania ktore wyszly na fotkach w rzeczywistosci nie maja miejsca

ale roznic jest naprawde duzo miedzy tymi produktami ale jak rozpoznac

podrabiane sluchawki bez otwierania pudelka nie majac z czym porownac?

- zgrzew nie jest klarowny, widac "zabki" zgrzewarki

- blekitna apla z logiem sennheiser na froncie pudelka jest drukowana z

kilku kolorow (charakterystyczna 'rozetka') a nie z jednego

no i to tyle :]

Edytowane przez mensir67pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi