Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z mikrofonem... nie będę się rozpisywał po prostu: Chcę z kumplami pogadać przez skype / team speak ... mikrofon nie dawno działał bez zarzutów... teraz wcale nie rejestruje głosu tz. rejestruje ale podczas testu sprzętu ... (PS/Dźwięk i audio/głos/testowanie sprzętu) i to tak, że czego nie powiem to zaraz robi się echo w stylu: Halo ... halo ... halo i nagle taka gwałtowna i monotonna zmiana tonów na niskie i wysokie i tak do nieskończoności ... i każdy dźwięk ze słuchawek tak samo np. komunikator gg jak powiadamia wiadomość to później cały czas takie echo nawet jak oddale mikrofon na 10m. ... nie wiem co jest grane proszę o pomoc.

Mikrofon: Media-Tech SFX Microphone MT383 (ale z każdym mikrofonem jest to samo...)

Karta dźwiękowa: Zintegrowana z P5Q Pro MB (Sterowniki najnowsze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy dźwięk ze słuchawek tak samo np. komunikator gg jak powiadamia wiadomość to później cały czas takie echo nawet jak oddale mikrofon na 10m. ... nie wiem co jest grane proszę o pomoc.

Czy ja dobrze widzę ? 10m ?

A jak sie nie myle te echo w testie to jest normalne ??

Poszukaj cos w sterownikach od głosu (z płyty głównej), bądź przeinstaluj je na nowo

PS. o tej porze mało kto ci odpowie

Edytowane przez Batality

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi