Milo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Spoko tak czy tak na tych sterach MGS 2 wygląda tak samo jednak trzeba poczekac na oficjalne stery albo na patcha ale mnie juz szlak trafia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Milo Driver Cleaner usuwa WSZYSTKIE pozostalosci po sterach, wszystkie pliki i wpisy w rejestrze :) Juz napewno nie bedzie trzeba robic formatu przy zmianie grafy z NV na ATi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 cze. chcialem sie zapytac jak wersje DirectX instalowac do Catalyst 3.2. DX8.0, DX8.1 czy moze DX 9.0??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 tzn ktora wersja nalepiej dziala z catalyst. WME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jesli zainstalujesz DX 9.0A nic zlego nie powinno sie stac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 hej pinki tzn 9.0 czy 9.0A jest roznica?? drugie pytanie podkreciles swojego radka do 300/600 z dodatkowym chlodeniem czy ze standardem? jestem ciekaw:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Podobno w A poprawili wspolprace z ATi, podobno z Catalyst 3.1 :) Zreszta nie wiem, mam 9.0A i nie narzekam :) Bez dodatkowego chlodzenia :) Ale juz przy 305/610 sa artefakty choc temperatura GPU i MEM nie przekracza 45 stopni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 i gdzie to mozna przetaktowac?? w kontrol panelu. bo dopiero mi sie sciaga?? i na jakich starch jedziesz CAT 3.1 czy 3.2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jak mozna sobie wlepic taki obrazek pod ksywka z lewej strony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 GRRRRRRR Obrazek mozesz dodac w swoim profilu! Przeczytaj FAQ! Mam na stale karte podkrecona na 275/550 w biosie. Wyzej podkrecam PowerStripem, mozna tez uzyc Rage3D i wielu inych programikow. Trzeba sciagnac osobny program, w sterach jak i panelu ATi nie ma takiej opcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jak mozna sobie wlepic taki obrazek pod ksywka z lewej strony??w profilu na samym dole -> u góry masz linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 thx chopaki:):):) i podrow to all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolph Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 r9100 pinki ... jak w biosie poprawiles taktowanie ? i drugie wazniejsze pytanko ... na ilu pracujesz na codzien i jak ze stabilnoscia (masz jakies radiatory na kosciach pamieci ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 r9100 pinki ... jak w biosie poprawiles taktowanie ? i drugie wazniejsze pytanko ... na ilu pracujesz na codzien i jak ze stabilnoscia (masz jakies radiatory na kosciach pamieci ? ) Poprawilem programem RadEdit, pracuje na stale na 275/550, bez dodatkowego chlodzenia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 cze. czy radek 9100 ma tryb AGPx1 bo mam chwilowo stara plyte. ale w czeswcu juz sie to zmieni??? i jaka jest roznica w dzialaniu miedzy np. x2 i x4 i jak sie to przeklada na wydajnosc karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 tzn czy moj radek zadziala na AGPx1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 po pierwsze po kiego wala ci AGPx1?? Chcesz miec 4 razy wolniejsza karte??? AGP x4 to podstawa. Po drugie nie ma potrzeby instalowania Direct x 9.0 jezeli masz karte zgodna z 8.1. Po co?? Chcesz sobie obnizyc wydajnosc to prosze bardzo. U mnie wydajnosc spadla o 5%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 po takiego wala ze moja chwilowa stara plyta prawedopodobnie nie obsluguje AGPx2 i dlatego sie pytam:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 czym sie rozni podkrecanie radka w biosie od podkrecania np Power Stripem?? Lepiej chodzi przy podkrecaniu w biosie czy jak?? mnie jsie grzeje?? i czym i jak sie to robi?? plees o odpowiedz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 czym sie rozni podkrecanie radka w biosie od podkrecania np Power Stripem?? Lepiej chodzi przy podkrecaniu w biosie czy jak?? mnie jsie grzeje?? i czym i jak sie to robi?? plees o odpowiedz?? Jezu czlowieku naucz sie szukac :!: Jesli podkrecisz w biosie bedziesz mial tak na stale i nie bedziesz musial za kazdym razem recznie podkrecac itd :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29015&start=0 w tym topicu znajdziesz potrzebne ci informacje :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ok thx pinki za ciepliwosc SDI mam od kilku miesiecy jeszcze sie wszystkiego nie zdazylem nauczyc ale..... nauka to sama radosc:):) pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 BOZE, a po co ci agp x2???? Jesli nie masz agp x4 to zmarnowales pieniadze na radka! I podkrecanie ci niewiele pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a skąd ściągnąć DX9A bo w necie znalazłem tylko DX9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a skąd ściągnąć DX9A bo w necie znalazłem tylko DX9 10 sec szukania :roll: http://download.microsoft.com/download/9/a.../dxwebsetup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Pinki --->> wspolczuje ci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Hmm, pojawil sie soft patch R9800 dla Pinki Catalystow :lol: RivaTuner RC 12.4 1. Updated 1032-compatible SoftFireGL script for ATI FireGL drivers. Antiprotection scripts for the control panel and some other components of 1032+ FireGL drivers are now also included in RivaTuner. 2. Updated SoftR9x00 scripts for Pinki Catalyst v6334 for Windows 2000/XP. 3. Added nVidia nForce2 to the list of supported northbridges. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 czyli co ? najpierw stery pozniej softujemy ? I co on takiego wlasciwie daje nazwe 9800 w sterach czy cos wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dx9a znalazłem też w 10s na stronie Microsoftu. Ale kiedy szukałem ich na TPC i Tweak to nie można ich było znależć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dx9a znalazłem też w 10s na stronie Microsoftu. Ale kiedy szukałem ich na TPC i Tweak to nie można ich było znależć Włączyć Windows Update też nie jest trudna sztuka :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...