Skocz do zawartości
Pinki

INFO - ATi Catalyst v3.3 Drivers

Rekomendowane odpowiedzi

hej!

mam duzy problem z csem (klatki - podczas akcji spadki do 30-40) na moim radku 9000 zrobilem wszystko jak napisaliscie, wyczyscilem driver cleanerem i zainstalowalem te stery ale nie pomaga :( to nie jest wina sprzetu przed reinstalka systemu mialem nostop 100 fps teraz 40-50 :( prosze co mam zrobic?? oprocz tego ze wywalic ati do smieci??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!

mam duzy problem z csem (klatki - podczas akcji spadki do 30-40) na moim radku 9000 zrobilem wszystko jak napisaliscie, wyczyscilem driver cleanerem i zainstalowalem te stery ale nie pomaga :( to nie jest wina sprzetu przed reinstalka systemu mialem nostop 100 fps teraz 40-50 :( prosze co mam zrobic?? oprocz tego ze wywalic ati do smieci??

A powrót do starych sterów nic nie daje?

Możesz spróbować też na sterach omegi - teoretycznie gry lepiej na nich chodzą. Ja mam omega 2588 dla win9x (zmodyfikowane catalyst 3.2) i w grach mam mniej błędów. www.omegacorner.com

No i oczywiście pozmieniaj ustawienia w control panelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sytuacja wyglada tak: jakies pol roku temu zrobilem reinstalke windowsow xp. wtedy cs chodzil ok. teraz od pol roku morduje sie zeby mi chodzil bez zaciec, patrze na ten tutaj topic i ze te nowe catalysty rozwiazuja problem ale mnie to nie pomaga. wylaczylem vsynca, truforma, nadal chodzi zenujaco wolno. komus tutaj chyba na boardzie czytalem ze pomoglo w kantera, to jak to jest?

ps omegi to juz dawno probowalem :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi