DrKleiner Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Mam pewien problem dostałem laptopa od znajomych do zrobienia chodzi o to żeby zainstalowac urządzenie wielofunkcyjne Canon MP260. System pokazuje takie coś I tak: - drukarka działa na moim PC !! - skaner działa na tym laptopie a drukarka takie coś - czyściłem rejestr, instalowałem najnowsze sterowniki, instalowałem nawet sterowniki z Windows Update zrobiłem reinstal systemu i niccc :mur: Jakieś rady? Aha system to Vista Home Premium 32bit, laptop Acer Aspire 5530 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Witaj. Wiesz miałem podobny problem ze swoim kombajnem canona i wiesz co pomogło? ...wymiana kabla usb na porządny, czy na swoim kompie instalowałeś drukarkę na tym samym kablu co na laptopie?? Zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Tak na tym samym :). Problem rozwiązałem okazało się że wszystko kaszaniły stery od Acera bo dodali tam aktualizacje do USB bez niej działa wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...