pawelekmal Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Przestał mi działać internet bezprzewodowy. W domu mam taką sieć: komp stacjonarny podłączony kablem do routera i laptop łączący się z routerem przez wi-fi. Wczoraj przez półtorej godziny oglądałem na laptopie film znajdujący się na dysku komputera stacjonarnego przez połączenie bezprzewodowe. Po 1,5h film się zatrzymał i zobaczyłem ikonkę sieci, że jest niedostępna. Pomyślałem, że to coś z routerem i wyłączyłem laptopa. Dziś ponownie włączyłem laptopa i wi-fi nie działa. Przy ikonce jest czerwony x, i jest napisane, że komputer nie jest połączony z żadną siecią. Klikając w rozwiąż problemy wyskakuje "włącz kartę sieciową....". Kiedy naciskam przycisk od wlanu pojawia się komunikat "wlan włączony/wyłączony", ale przycisk się nie świeci (kiedy wlan był włączony zawsze dioda pod przyciskiem mrygała). Zastanawiam się czy podczas półtoragodzinnego oglądania bezprzewodowo filmy karta sieciowa mogła się przegrzać i spalić? Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem i/lub wie jak rozwiązać ten problem? Czy może konieczne jest oddanie laptopa na gwarancje (wolałbym tego uniknąć)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...