mielony Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 czesc!! mam klopot bo mam juz druga karte z wyjsciem tv i zdaza mi sie to poraz drugi. nie widac filmow na telewizorze, jest czarny obraz, wszstko inne widac pulpit,gry,wszstko oprucz filmow co moze byc tego przyczyna tv czy moze wina divx. obecnie sidze na karcie hercules 9100 lecz mialem ten sam problem z gf 2mx 400.co robic? Aha jescze jedno poniewaz telewizor jest stary wiec niema zadnych innych wejsc oprocz antenowego. komputer jest podlaczony do magnetowidu i kablem telewizyjnym do telewizora.Ratujcie!!!! z gory dzieki pozdrawiam mielony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielony Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 poprawka:kablem antenowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Spróbuj innym softem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jedno pytanie masz ustawiony televizor jako primary ?czyli glowny czy cos w tym stylu to taki niebieski przycisk z biala kropka z otoczka we wlasciwosciach wyswieltaczy w sterownikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielony Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jaki jest najlepszy soft do obslugi telewizora pod RADEONEM??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Przy Radeonie nie potrzebujesz żadnego softu do obsługi wyjścia TV. A wielka pustka zamiast filmów jest wtedy, kiedy masz telewizor ustawiony jako niepodstawowy (wciśnięty kwadracik po prawej, z dwoma ekranikami). Tak jak pisze Vengeance, przy telewizorze musi być wciśnięty kwadracik z lewej, z kółkami. (Karta EKRANY w zaawansowanych właściwościach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja uzywalem TV dwa razy i nie potrzebowalem zadnego dodatkowego oprogramowania, bardziej mi chodzilo o to abys wyprobowal inne playery :) Odnieś sie tez do tego co napisal Vengeance :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielony Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 dzeki chlopaki niebieska kropka poskutkowala :DDDDD wielkie wdzecznosci pozdrawiam wszstkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...