brolly666 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Mam d-linka jak w temacie DMZ niby dziala porty sa odblokowane wszytko dziala bez zazutow do czasu az wlacze jakis program p2p a dokaldniej bit comet router zaczyna sie rozlaczac z neostrada... Nie wiem o co chodzi i jak to naprawic? Zabija go ilosc generownaych zapytan czy pakietow? nie wiem o co chodzi prosze o pomoc. Edytowane 18 Marca 2009 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Jak pada zaraz po odpaleniu to liczba jednoczesnych połączeń (TCP dla komunikacji) jest zbyt duża. Jeżeli rozłącza się w chwili jak transfer p2p się trochę rozbuja to problemem jest liczba przesyłanych pakietów (pps). Generalnie sprawdź jeszcze np. na zwykłym modemie usb bo istnieje też możliwość, że problem jest po stronie operatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Mam ten router od kilku dni dopiero z najnowszym firmware na modemie usb wszytko dzialalo super. Jakis pomysl jak to rozwizac? Chyba wywala zaraz po wlaczeniu programu p2p nawet nie laczy sie z tracerem nie wiem o co chodzi :/ Edytowane 18 Marca 2009 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...