arencio Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Witam mam laptopa ktory posiada 4GB RAMu i chcialem 1GB przeniesc na karte grafiki ATI Radeon HD3650 posiada 512MB własnej pamieci jak dolaczyc ten 1GB na grafike Podobno trzeba cos porobic w biosie ?Prosze o wskazowki krok po kroku. Z Góry DZIEKUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 O ile jest w ogole taka mozliwosc;P Ale chcialem tylko powiedziec ze nie da ci to nic lub bardzo niewiele (nie na tyle zeby rezygnowac z 1gb dla systemu) I mogles napisac chociaz model laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arencio Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Toshiba A300 1NT ramu mam 4GB a vista 32 bitowa obsługuje do 3GB RAMU wiec chce 1GB przemiesc jak to zrobic w tym biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 szukaj czegos w stylu hypermemory , gpu memory itp i ustaw na odpowiednia wielkosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arencio Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Niestety nie mam takiej opcji w biosie jest jakies inne wyjscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 nie jestem w stanie powiedziec wiecej bo nie mam takiego laptopa moze ktos kto ma podobny sie wypowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...