Gość Gumis1983 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 po zainstalowaniu ESET Smart Security 4.0.314 Final praktycznie nie moge kozystac z netu gdy chce wlaczyc jaka kolwiek strone internetowa wyskakuje mi blad gg wogule nie dziala poza problemem z siecia reszta ok czy zna ktos moze rozwiazanie tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Stosuj interpunkcje - ciężko się połapać choćby w tym "zdaniu". praktycznie nie moge kozystac z netu gdy chce wlaczyc jaka kolwiek strone internetowa wyskakuje mi blad gg wogule nie dziala Odpalasz przeglądarkę i co? GG się wysypuje? Tutaj raczej nic nie pomoże - Ten program (gg) tak ma. Zresztą poczytaj :) http://forum.purepc.pl/Oprogramowanie-Siec...du-t240561.html Moim zdaniem ESET polokował Ci programy korzystające z internetu- szukaj w opcjach czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Mam bardzo podobny problem. Internet działa przez maks. 2 minuty od włączenia kompa i wczytania ESS. Później internet kaput i już nic nie chodzi. Windows połączenie widzi, ale pomaga tylko reset modemu, albo reset modemu i całkowite wyłączenie zapory Eset - wtedy działa. Internet mam z UPC, czy ktoś jeszcze ma podobny problem lub zna rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehiel Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 U mnie występuje podobny problem. Eset w najnowszej wersji blokuje mi internet (starsze wersje działają bez zarzutu). Nie mam pojęcia dlaczego. Nawet wyłączenie wszystkich funkcji (w tym zapory) nie pomaga. Dopiero odinstalowanie programu rozwiązuje problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...