Skocz do zawartości
Gość Gumis1983

Problem Z Eset Smart Security 4.0.314 Final

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gumis1983

po zainstalowaniu ESET Smart Security 4.0.314 Final praktycznie nie moge kozystac z netu gdy chce wlaczyc jaka kolwiek strone internetowa wyskakuje mi blad gg wogule nie dziala poza problemem z siecia reszta ok czy zna ktos moze rozwiazanie tego problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stosuj interpunkcje - ciężko się połapać choćby w tym "zdaniu".

praktycznie nie moge kozystac z netu gdy chce wlaczyc jaka kolwiek strone internetowa wyskakuje mi blad gg wogule nie dziala

Odpalasz przeglądarkę i co? GG się wysypuje? Tutaj raczej nic nie pomoże - Ten program (gg) tak ma. Zresztą poczytaj :)

http://forum.purepc.pl/Oprogramowanie-Siec...du-t240561.html

Moim zdaniem ESET polokował Ci programy korzystające z internetu- szukaj w opcjach czy coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam bardzo podobny problem. Internet działa przez maks. 2 minuty od włączenia kompa i wczytania ESS. Później internet kaput i już nic nie chodzi. Windows połączenie widzi, ale pomaga tylko reset modemu, albo reset modemu i całkowite wyłączenie zapory Eset - wtedy działa. Internet mam z UPC, czy ktoś jeszcze ma podobny problem lub zna rozwiązanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie występuje podobny problem. Eset w najnowszej wersji blokuje mi internet (starsze wersje działają bez zarzutu). Nie mam pojęcia dlaczego. Nawet wyłączenie wszystkich funkcji (w tym zapory) nie pomaga. Dopiero odinstalowanie programu rozwiązuje problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi