michalak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Za kilka tygodni wymieniam komputer: Prosiłbym o opinie o zestawie: ASUS P4G8X Deluxe P4 2,4 Ghz 2x 256 GeIL pc-400 grafa zostaje z podpisu dyski zostają z podpisy obudowa chieftec Dx-01-BD Głównie prosiłbym o opinie na temat mobo i pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Te GeiL'e to ultra czy value?? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 czemu nie bierzesz epoxa 8rda+ albo abita NF7-S i do tego 1700+ DLT3C ?? było by tez spox a poza tym to spox zestaw tylko czy te pamiatki to sa ultra czy value?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Kupować tego Asusa za 900zł bez sensu..... lepiej się wstrzymaj i kup jakiegoś asusa na canterwoodzie a buda nie lepiej big tower?? wkońcu tylko 60zł więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 pamięci takie http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5856&sid=1 a big towera nie kupie bo nie mam miejsca na big tower pod biurkiem P.S. kiedy pojawią się płyty na canterwoodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 zajebiscie te pamieci wygladaja :) chociaz do krecenia p4 imo takie mocne nie sa potrzebne :) jak chcesz pozostac przy intelu to zostan i tak ten zestaw bedzie wymiatal chociaz troche na niego wydasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zastanawiam się czy nie lepiej byłoby zapodać 2x 256mb Twinmosa 466mhz za 350zł każda? Sam też sie zastanawiam nad kupnem bo 433mhz Moich Xtreme DDR to już za mało :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 kurde a nie szkoda ci na to kasy ??? przeciez za zajebisice mniejsza sumke mozesz miec zestaw o podobnej wydajnosci na stajni AMD kiedys słyszałem takie okreslenie ze w polsce kupuje sie kompy strasznie na wyrost i to w sumie prawda ..bo pomyslcie ..to co on chce kupic oprucz proca to sa no nowosni ...a za 2 michy to bedzie o sporo taniesze a i juz nie takie nowe ....wiem ze tak czekac mozna w nieskaczonosc ale jesli teraz mu jest nie potrzebna taka moc obliczeniowa i wogoel to po co przepłacac...ja mam to co w podpisie i jedyne co wymienie to moze tylko dokupie pamieci bo i tak tego co mam juz teraz wykorzystac nei moge w rzadnym stopniu .jesli o proca chodzi bo karte to mo DOOM 3 zabije ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Interlooper widze że łanie wykręciłeś tego 2,66 , może się skuszę na niego Jaką masz temperature w ide i stress Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...