arsenalfan666 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Witam. Potrzebuję szybkiej i konkretnej odpowiedzi. Składam komputer Mobo - DFI DK P45 T2RS Turbo CPU - C2D E7400 2,8GHz @ 4,0GHz RAM - DDR2 Cucial Bllistix 800MHz @ 1170MHz GPU - EVGA with CUDA 260 GTX Core 216 - 55nm - tak przy okazji jakby ktoś mógł mi wyjaśnić co to jest to "CUDA" to byłbym wdzięczny. Dyk 320GB Seagate 2 napedy (nagrywarka DVD + DVD-ROM) 3 wentylatorki w obudowie 12cm chłodzonko na proca takie troche lepsze Karta dzwiękowa X-FI Titanium. Czy zasilacz Corsair CMPSU-520HXEU 520W uciągnie ten sprzęt czy brać coś mocniejszego ? np.: 550W albo 600W Jak coś nowego to w grę wchodzi 400zł MAX! i coś z firmy Corsair, Antec, Amacrox i Be Quiet z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ten Corsair będzie za mocny do tego zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arsenalfan666 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Tzn. Może troszkę źle sformułowałem zdanie. Tego Corsaira 520W aktualnie posiadam, bo był kupiony około rok temu do pierwszego sprzętu. A zawsze lepiej się spytać czy wymienić czy nie :) dzięki za odpowiedź. :) pozdrawiam. temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Tzn. Może troszkę źle sformułowałem zdanie. Tego Corsaira 520W aktualnie posiadam, bo był kupiony około rok temu do pierwszego sprzętu. A zawsze lepiej się spytać czy wymienić czy nie :) dzięki za odpowiedź. :) pozdrawiam. temat można zamknąć. Przy moim konfigu z podpisu, Corsair 520W radzi sobie bez problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...