kobus Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jutro kupuje tj 24 kwietnia ramy 256 dimm za 1330zeta :D firmowe robil test i wyszly lepiej niz kingstomy wiec uwazam ze sie oplaca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 skoro takie wydajne to jasne ze się opłąca.Napisz coś więcej o nich to może sam się skusze? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 hehe musialbys przyjechac do koźmin CITY!!! jakies dopre jutro sie okaze :) dostane je:D gosciu ma jeszcze 512 ale ja tam mowie ze nie mam kasy tyle :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 no ja dzisiaj patrzylem i u mnie sa juz za 150 zl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 lol ja patrzylem to kolo 170-190 sie krecą nie firmowe :D a tak to wzwyz wieceie mialem dzis 128 jeszcze jedne mi kumpel dal zebym sprawdzil bo jemu nie chodza kompp nawet sie nie wlacza a umnie tesh ale jak dolozylem jeszcze swoje 128 to mialem 256 i chodzil tylko albo co chwila jakis blad albo zakoncz zadanie takie cos hehe wiec mu je dzis oddaje i sam sie nie moge dotrzekac 256+128=384 chyba dopshe policzyle :P a i na 256 jest cholerna roznic w systemie a co dopiero bedzie na 384 ohohooh napisze pozniej recke jak chodzi @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Spokojnie nie podniecaj się tak to tylko pamięc :P ps. tamta od kumpla jest napewno uszkodzona dlatego kamp tak się zachwywał - to normalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...