f-lexa Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Mam mozliwosc kupienia niedrogo palm'a z Niemiec.Irytuje mnie w nim to,ze posiada Win CE w niemieckiej wersji.Czy istnieje mozliwosc przeinstalowania systemu w takim sprzecie?Czy istnieje cos takiego jak wersja instalacyjna Win CE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Czyzbym zadał pytania na ktore nie istnieja odpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Istnieją, istnieją :wink: Jest możliwość flashu całego romu tego PDA ale...ja się męczę z jednym iPaq-iem z Win Pocket PC 2002 od miesiąca i nie mogę coś podołać. Mam system francuski i żadne spolszczenie nie wchodzi w grę bo nakładka spolszczająca była pisana tylko na PDA z oryginalnym windowsem angielskim. W Twoim i moim przypadku tylko flash romu na system angielski a potem ew. nakładka spolszczająca. Poszperaj na:www.pocketpage.pl tam są mistrzowie od takich kombinacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...