bigozz1 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 No więc ostatnio sprawiłem sobie Thoshi i mam pewien problem. Zainstalowałem Race driver: Grid, NFS UC i CoD5 i we wszystkich grach występuje ten sam problem: reakcja samochodów i żołnierzy jest opóźniona- o ułamki sekund ale to odrobinę przeszkadza. OS Vista Home Premium. Stery są z tego co wiem mam aktualne, karta też powinna obsługiwać gry bez problemu- dodam że żadna z nich mi nie klatkuje. DirectX też zaktualizowałem. Proszę o pomoc bo na prawdę nie wiem w czym problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 na pewno pomoże reinstalka wszystkich sterowników a najlepiej systemu.... jeśli to Ci nie odpowiada to trzeba badać krok po kroku co może być nie tak, aktualizować sterowniki, przeskanować system antyvirem, dociągnąć wszystkie aktualizacje itp... podaj dokladne parametry lapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...