WIDMO82 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Jestem tez zainteresowany kupnem pamieci na 333 znalazłem w pewnym sklepie dwie które mnie najbardziej interesuja: DDR 256MB PC2700 (PC333) HQ 129zł DDR 256MB PC2700 (PC333) Kingston 178zł co to za firma HQ ? Czy są to pamieciu typu no name z tajwanu? sklep jest tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 to jest po prostu High Quality jak kupowalem z tej serii to rozne sie trafialy.... Elixir, Seitec itp.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 to ryzukować? mniej wiecej na ile moze to poleciec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 zależy jak Ci siętrafi, ja kwe wszystkim.... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 nie wiem na ile fachowa jest to odp. ale.... "Witam Jest to faktycznie no-name. ale jeśli mam być szczery to king. nie różni się niczym w tym wypadku. CL jest taki sam a gwarancja również taka sama. Więc zgodnie z tym co oglądamy w reklamie tv "jeżeli nie ma różnicy - to po co przepłacać" Pozdrawiam" PS: chyba kupie sztuke i pobawie sie nia :) tylko jak to bedzie działało później w dualu na abicie czy solteku razem z jakims kingstonem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...