Simson Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Witam wszystkich ... i proszę o pomoc z Laptopem , od pewnego czasu zaczynają dziac sie dziwne rzeczy, komputer sam wypisuje mi w każdym możliwym okienku kombinację 67yujhnm . Szukając po forach okazało się że nie ja jeden mam taki problem (http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t87057.html) nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic, reinstal systemu nie pomaga, skanowanie czymkolwiek tez nie przyniosi rezultatów.... nawet w dosie jest to samo :mur: gdzie siedzi problem ? BIOS ? chciałem updatowac biosa, ale nie dziala stacja dyskietek, nie chce nic zepsuc dlatego nie kombinuje bez pomocy kogoś doświadczonego . ściągnąłem paczkę hirens boot, może któregoś narzędzia z tego pakietu użyc ? sam juz nie wiem pomocy ... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Wszystko wskazuje na problem z klawiaturą -> przeczyścić/wymienić No i wszystko jasne... problem rozwiązany..... Pod spacją jest tasiemka z klawiatury do plyty glownej ktora sie delikatnie odklejała .... po nacisnieciu w to miejscje wyskakiwaly wlasnie te znaki i komputer szalal...;] troszke tasmy klejacej i jest git:D dzięki za wskazówke damage_wall.gifNo to jesteś 1. który się z tym uporał, bo na zagranicznych forach dalej szukają tajemniczego wirusa, który wpisuje 67yujhnm. pzdr [; Edytowane 30 Marca 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simson Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Wszystko wskazuje na problem z klawiaturą -> przeczyścić/wymienić No i wszystko jasne... problem rozwiązany..... Pod spacją jest tasiemka z klawiatury do plyty glownej ktora sie delikatnie odklejała .... po nacisnieciu w to miejscje wyskakiwaly wlasnie te znaki i komputer szalal...;] troszke tasmy klejacej i jest git:D dzięki za wskazówke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...