Skocz do zawartości
xslimakx

Czy jest jeszcze w jakiejsc sieci ryczalt na WAP via GPRS???

Rekomendowane odpowiedzi

w erze bylo kiedysl "wap over gprs" abonamt 10zl i buszujesz ale nie wiem czy nadal jest - bo nie znalazlem:)

normalnie to za wap ptrzez GPRS za 10kb placisz 0.27zl (aktywacja abonament bezplatnie) ale za normalny internet przez GPRS za 100kb - 0.52zl (aktywacja i abonament bezplatnie)

obecnie w erze jest jakas promocja wap extra poczytaj na stronie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie mi jeszcze czy daloby sie obnizyc rachunki telefoniczne gdyby wysylac smsy tylko z wapu uzywajac gprsu ??? Ja wysylam ok 200 miesiecznie tak sobie mysle ze w plusie kosztuje mnie to ok. 50zl jakby tak ustawic w telefonie ciagle polaczenie gprs i smsy wysylac via wap to chyba by taniej wyszlo??? Tylko co mnie niepokoi to to "stale" polaczenie z gprs bo 1 sms to bedzie ok 1KB danych wiec sesji gprs nie mozna zamknac bo nalicza juz oplate a reszta danych nie bedzie wykorzystana co jesli telefon sam ja zamknie??? juz jakos sie sama zamknie??? jest to mozliwe??? Pominmy moze kwestie tego ze np moja 6310 rozlancza sesje gprs (niewazne jakie mam ustawienia) po jakims czasie z tego co wyczytalem kiedys na sieci to Plus mial taka malo oficjalna umowe z Nokia ze wlasnie do aparatow z gprs dodaja takie rozlanczanie :( mozna to podobno kabelkiem usunac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e rze mozliwe ze andal jest cos takiego jak wap over gprs (wyslij do nich maila i sie dowiedz) za 10 zl miesiecznie buszujesz po wapie ile chcesz, tak wiec i bez problemu byloby wysylanie sms'ow z wap'u problemem raczej byloby znalezienie dobrej i szybkiej bramki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi