xslimakx Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 j.w. bo tak sobie czytam artykulik "Gadatliwa komórka" z nowego Chipa (5/2003 strona 164) i kurcze zaczyna mi sie to podobac ale moj Plus nie ma ryczaltu a era sie juz chyba z tego wycofala??? A w Plusie to jest jeszcze ten 1MB za 5zl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 w erze bylo kiedysl "wap over gprs" abonamt 10zl i buszujesz ale nie wiem czy nadal jest - bo nie znalazlem:) normalnie to za wap ptrzez GPRS za 10kb placisz 0.27zl (aktywacja abonament bezplatnie) ale za normalny internet przez GPRS za 100kb - 0.52zl (aktywacja i abonament bezplatnie) obecnie w erze jest jakas promocja wap extra poczytaj na stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Chyba dalej ma toto Idea - za jakieś 10 - 20 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 a powiedzcie mi jeszcze czy daloby sie obnizyc rachunki telefoniczne gdyby wysylac smsy tylko z wapu uzywajac gprsu ??? Ja wysylam ok 200 miesiecznie tak sobie mysle ze w plusie kosztuje mnie to ok. 50zl jakby tak ustawic w telefonie ciagle polaczenie gprs i smsy wysylac via wap to chyba by taniej wyszlo??? Tylko co mnie niepokoi to to "stale" polaczenie z gprs bo 1 sms to bedzie ok 1KB danych wiec sesji gprs nie mozna zamknac bo nalicza juz oplate a reszta danych nie bedzie wykorzystana co jesli telefon sam ja zamknie??? juz jakos sie sama zamknie??? jest to mozliwe??? Pominmy moze kwestie tego ze np moja 6310 rozlancza sesje gprs (niewazne jakie mam ustawienia) po jakims czasie z tego co wyczytalem kiedys na sieci to Plus mial taka malo oficjalna umowe z Nokia ze wlasnie do aparatow z gprs dodaja takie rozlanczanie :( mozna to podobno kabelkiem usunac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 e rze mozliwe ze andal jest cos takiego jak wap over gprs (wyslij do nich maila i sie dowiedz) za 10 zl miesiecznie buszujesz po wapie ile chcesz, tak wiec i bez problemu byloby wysylanie sms'ow z wap'u problemem raczej byloby znalezienie dobrej i szybkiej bramki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 niestety operatorzy sie juz chyba wycofali z ryczaltu typu za 10zl wapujesz over gprs do upadlego ;) ale mozna kupic na allegro aktywacje z wlaczona ta usluga ale czy to sie oplaca to juz inna sprawa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12593553 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...