jawor121 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Siema, jako że ostatnio kupiłem kilka płyt cd z muzyką,mam jeszcze trochę w domu to postanowiłem kupić jakiegoś cd-ka.Nie mam zbyt dużo kasy,będzie to na 100% coś budżetowego. Znalazłem kilka modeli które mogę dostać za niewielkie pieniądze: -Yamaha Cdx-496, -Yamaha Cdx-500, -Technics SL-PG320A, -Technics SL-PJ26A. Czytałem że Yamahy te mają średnie lasery ale grają ok.O Technicsach zbyt wiele informacji nie znalazłem.Chcial bym wydać mniejwięcej 150zł~30f.Yamaha Cdx-396 nie wchodzi niestety w grę,wiem że jest dobra i polecana ale nie mogę jej nigdzie znaleźć.Licze że ktoś ma coś do powiedzenia na temat któregoś z cd-ków.Chętnie posłucham też innych propozycji,liczy się dla mnie jak najlepszy laser w tej cenie lub chociaż tani i łatwy w wymianie zamiennik.Wygląd czy waga nie ma mniejszego znaczenia bo za taką kase to i tak nie ma wyboru. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...