shooter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Ostatnio napisałem programik w Java symulujący pozar lasu. Bylbym wdzieczny gdybyscie mogli go przetestowac i wyrazic opinie. http://wyslijto.pl/plik/8j48a14wp4 pozdrawiam i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ciezko mi wyrazic opinie bo nie wiem czego oczekujesz, ale zauwazylem ze nie wypala tak po 1px lewa strone i gore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 OK, dzieki. chodzilo mi o to, ze u niektorych w ogole las sie nie pojawial :) Jednak juz rozwiazalem problem: do rysowania pixeli uzywalem obiektu klasy Rectangle2D.Double. Teraz uzywajac metody drawRec - działa u każdego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...