stasimon Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witam Mam pytanie, czy ktoś z was używa andLinuxa i może pomóc w jego konfiguracji? Nie mam pojęcia jak uruchomić w nim internet, może ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tym systemem? Nie potrzebny mi pełny linux na osobnej partycji, potrzebuję działający andLinux z internetem. Z góry dzięki za pomoc! pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://www.andlinux.org/wiki/index.php5?ti...k_configuration nie wystarcza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasimon Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 widzialem ta stronke, tam jest o tym jak zamienic adres IP z domyslnego na inny a nie jak odpalic net na andLinux! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 a na czym polega odpalenie netu jeśli nie na poprawnej konfiguracji adresów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...