Slayer Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Udało sie komuś tyle wyciągnąć z płyty? Wątpię, ale jest taki program, co wykorzystuje przy nagrywaniu dodatkowe zcieżki na płytce( nie overburning), by z np. CD-R 650 wycisnąć 760, a z 700 -800. Mam więc pytanie, czy ktoś tu z was to robił i czy po tym da się zrobić overburning. Chyba wiecie, o co mi chodzi? :wink: pozdro..tylko mnie na CDrifo nie wysyłajcie :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jak sie dobrze orentuje to poprze3z overburnig da sie wyciagnać ok 50-80MB wiecej... wiec z 650-760 wydaje mi sie nie mozliwe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ale to nie jest overburning, dokladniej jest to opisane na cdrinfo.pl, pamietam tylko tyle, ze trzeba miec specjalny progz, i tak wypalone plyty nie chodza juz wszedzie i sa wrazliwsze na rysy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 da się tylko że bez pełnych danych korekcyjnych / w audio nie ma aż tylu zabezpieczeń co w data / tylko po co? zbyt duże niebezpieczeństwo przekłamań żeby na tak wypalonej płytce przechowywać coś ważniejszego niż szybkie obrazki / a i to nie za bardzo jak są klasy rare :) pozdro ps i jest jak to zauważył Slayer / byłeś mioże na koncercie? z okazji 20 lecia/ jest opisane can cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Niedawno na cdrinfo był tekst o tym, jak upchać 740mb na cdr 650mb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...