Skocz do zawartości
D0BR0

Project |||phantom||| By D0br0 /\ Full-wc Incoming [85%]

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie nazwa tematu straciła swój sens po 2 tyg od jego powstania... teraz co jedynie można zobaczyć to : buty, rozebranego xonara i upchane wc przypominające moje gdy się spieszyłem i miałem 30min na złożenie

Edytowane przez Arni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra. To nie koniec tego workloga więc będzie lepeij. 

BTW panowie obeznani z tematem przypomnijcie sobie swoje pierwsze kible. Też były takie perfekcyjne? Nie sądzę więc z osądami poczekajcie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Nie chce was martwic, ale czy zdarzylo wam sie kiedys zlozyc komp aby przetestowac system tylko i wylacznie? I czy wygladalo to na MDPC? No nie jestem pewien... ;)

To bylo tylko i wylacznie do przestestowania loop-u CPU-mobo, aby sprawdzic tempy. Co do zlaczki do spuszczania, nikomu nie przeszkadza, a tu jest tylko wersja testowa, wiec wyglad jest na ostatnim miejscu akurat.

A co tu pokazywac... Chcieliscie fotki to macie. Po prostu temat bardzo dobrze nosi swa nazwe, worklog. Czyli relacja z tego jak u mnie prace sie posuwaja. Przeciez wiadomo ze ostateczny wyglad bedzie o niebo lepszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Nie chce was martwic, ale czy zdarzylo wam sie kiedys zlozyc komp aby przetestowac system tylko i wylacznie? I czy wygladalo to na MDPC? No nie jestem pewien... ;)

To bylo tylko i wylacznie do przestestowania loop-u CPU-mobo, aby sprawdzic tempy. Co do zlaczki do spuszczania, nikomu nie przeszkadza, a tu jest tylko wersja testowa, wiec wyglad jest na ostatnim miejscu akurat.

A co tu pokazywac... Chcieliscie fotki to macie. Po prostu temat bardzo dobrze nosi swa nazwe, worklog. Czyli relacja z tego jak u mnie prace sie posuwaja. Przeciez wiadomo ze ostateczny wyglad bedzie o niebo lepszy...

Nie gadaj... skladaj :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale to akurat nie przeszkadza kiedy jest zalany czarnym plynem :P

Dołączona grafika

high res: http://www.noelshack.com/up/aaa/phantompla...-a98d628b72.jpg

[EDIT]

I tam jeszcze pare...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez D0BR0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozesz dac zdjecie calosci ? tak z oddali

Wolalbym nie :P :P Ty nie wiez co tu sie dzieje z tymi kablami... hehe burdel.

No nawet jesli oplotu mi zabraklo, to jednak troche to uporzadkuje....

btw, wlasnie dalem i7 na 4.1GHz i zostalem zaskoczony szybkoscia systemu :blink: jak wszystko szybciej dziala!! Genialnie po prostu... No dobra dosc gadania, wracam pol-chory do roboty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale wiadomo ze nie masz jeszcze wersji finalnej wiec nie boj sie, nikt burdelu nie bedzie ocenial. Chodzi mi o caloksztalt ukladu. Na zdjeciach widac jedynie fragment, a chcialbym zobaczyc jak wygladaja dalsze fragmenty ukladu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne fotki i widać że zapowiada się elegancki projekt. Choć jak dla mnie czas słomek minął to u Ciebie ładnie to wygląda. Czekam na finał

No bez przesady... do slomek to im troche daleko. DOBRO wybral w sumie najlepszy rozmiar ... gdyz powyzej tej wielkosci nie ma zadnego przyrostu wydajnosci. Jedynie dla wygladu mozna ladowac grubasy, ktore przy podwojnym ukladzie sa niewygodne i bezsensowne.

Dobrus fotki, bo nie pojde spac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi