Payti Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam, kupiłem EPOX'a 8RDA+ , 2 x 512 MB TwinMOS, AXP 1700+ JIUHB DLT3C Mam zasilacz 350 W CODEGEN. Na ile mogę pobawić się w podkręcnie by zasilacz sie nie skopcił? Raczej sam nie chce tego testować bo kaski już nie ma :( THX -=Payti=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0h0 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Na twoje pytanie nie da sie odpowiedziec jednoznacznie (kazdy proc jest inny). Krec dopoki napiecie +5v nie zacznie Ci bardzo spadac, DLT3C sa bardzo wrazliwe na tym punkcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 www.wrozka.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 czlowieku cale forum huczy o tym Epoxie i o tym Xp, a jak sie postarasz tylko troche to o zasilce tez cos znajdziesz. A poza tym na prace zasilacza wplywa jeszcze kilka rzeczy oprocz procka i plyty(zalezy co bedziesz eszcze w kompie podpinal). Wiec sprawdzic musisz to sam,wiec do roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sam musisz to sprawdzić bo "proc procowi nie równy" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...