1928283 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Moje głośniki to Microlab Solo6c Schemat rozmieszczenia: Mam problem, ponieważ niskie tony strasznie dudnią, wydaje mi się ze tylko z lewej strony przez to że głośnik stoi w rogu. Nie mam możliwości innego ustawienia biurka, a muzyki słucham przy komputerze. Macie jakieś propozycje ? Wylot bass reflex jest z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Kolumny powinny znajdować się przynajmniej 50 cm od bocznej ściany, bo inaczej bass może być za mocny, ale to zależy od kolumny. Ja mam lewą przy ścianie, prawą przy meblach i moim to akurat pomaga. Jeśli bass reflex z tyłu to też minimum 50 cm od tylnej ściany. Inna sprawa to że masz je strasznie blisko siebie, chyba bardzo marne stereo z tego uzyskujesz. Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...