lorun Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam! Mam zamiar zakupić sobie laptopa, który będzie mi potrzebny praktycznie do wszystkiego... zaczynając od przeglądarki, a kończąc na nowych grach komputerowych ;] - cena ok. 4000-4500 zł - grafika - przydało by się coś dobrego, bo nie ma co ukrywać ale lubię sobie maniaczyć w jakaś gierkę - waga nie więcej niż 3kg i ekran koniecznie 15,4" - czas pracy - dobrze by było jak by wytrzymał na baterii te 3,5h, do pracy nie mam daleko, wi-fi mi łapie z domu w pracy siedzę tylko 4h - min. 3gb ramu (najlepiej DDR3) - dysk min. 320gb Chyba o niczym nie zapomniałem. Z góry dzięki za propozycje :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodolev Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 z czasem pracy na baterii to nie będzie łatwo - polecam Lenovo Y530, który teoretycznie ma dosyć długi czas pracy, ale wiadomo - przy włączonym Wifi, czy wykorzystywaniu na maksa podzespołów trudno liczyć, że to się sprawdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorun Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Właśnie się nad nim zastanawiałem, ale na baterii to raczej tylko będę używał wifi, to myślę że tragicznie nie będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorun Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 a może lepiej tego MSI zamiast Lenovo. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 IMHO zdecydownie lepiej. Możesz jeszcze się rozejrzeć za MSI EX625, nieco taniej i wydajniej, tyle, że czas pracy na baterii obu MSI jest "taki sobie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorun Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Teraz mam 3 laptopy do wyboru i nie wiem na jaki się zdecydować?! Może wy mnie do jakiegoś przekonacie? ;) Do wyboru mam HP Pavilon dv5-1299 , Lenovo IdeaPad Y530 , MSI GX620 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...